Sila Isi Borang Dibawah Untuk Order Kek Kegemaran Anda?

Name:
Anda Tinggal Di Kawasan Mana?
Email Address:
Kek Yang Anda Nak Order?
Jumlah order?
Nombor HP?
Tarikh Penghantaran?
Cara Pembayaran? Bank In
Bayar Masa Ambil

Sila bayar ke akaun Rizzam Bakery & Cafe
Nombor rujukan pambayaran?

Free email forms

Slide Show Gambar Kek...

Tuesday, September 16, 2008

Selamat Datang...

Selamat datang ke laman blog Kedai Kek dan Cafe Rizzam Sungai Udang Melaka. Kami menawarkan berbagai jenis kek, roti, biskut raya dan gubahan untuk pengantin atau majlis pertunangan.

Dan insyallah kami sedang berusaha agar anda menikmati perkhidmatan tempahan 'online' dengan menikmati diskaun yang kami tawarkan.

4 comments:

Abu Anas said...

Tahniah atas usaha yang baik ini. Semoga ia akan lebih memudahkan org utk melihat sebelum membeli.. Tahniah sekali lagi.

siti81 layer cake said...

Hi Rizzam.. cantik juga kek u ye.. kalau utk hantaran bertunang u buat tak? delivery mcm mana ek? Saya tinggal di Selangor.Kat kedai mmg dah sedia ada kek ke?

Rizzam Cake And Cafe said...

Salam Siti81.... terima kasih atas komen tersebut. kami memang buat untuk hantaran tunang cuma macam mana nak delivery kat selangor je kami tengah pikirkan bagaimana. Memang gambar yg kami paparkan tu sedia ada di kedai.

budakbarubelajar said...

salam . kedai ni ada jual nozzle dan coupler ?